Va­sem­mis­to­nais­ten fe­mi­nis­ti­nen ki­roi­luil­ta­ma

Suututtaako poliittinen tilanne? Ottaako oman elämän asiat päähän? Tule purkamaan turhautumistasi Vasemmistonaisten feministiseen kiroiluiltamaan Tampereelle ravintola Artturiin lauantaina 18.5. klo 19.00 alkaen!

Feministisen kiroiluiltaman vetää ajatushautomo Hatun johtaja Saara Särmä. Kiroilu tapahtuu Tampereella ravintola Artturissa (Kauppakatu 9).

Ennen kiroilua lavalla esittäytyvät Vasemmistoliiton upeat eurovaaliehdokkaat! Esittäytymään ovat tulossa mm. Gashaw ”Kaisa” Bibani ja Minna Minkkinen. Ehdokkaita haastattelee Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Veronika Honkasalo.

Mikä on feministinen kiroiluiltama?

Kiroiluiltamissa osallistujat pääsevät halutessaan kertomaan yleisön edessä, mikä heitä ottaa päähän ja miksi. Kylmiltään lavalle ei tarvitse mennä, sillä esikiroilijat lämmittelevät ensin osallistujat ja johtavat myös yleisöä yhteiskiroiluun. Kiroilu voi liittyä ajankohtaiseen politiikkaan (ja siinähän riittää kiroiltavaa) tai vaikka omassa elämässä suututtavaan asiaan. Lavalla meneminen ei ole pakollista, vaan kiroiluista voi nauttia myös omalta paikaltaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Esteetön sisäänkäynti erillisestä ovesta kadulta ja esteetön wc.

Tervetuloa päästämään höyryjä kanssafeministien seurassa!

 

 

 Muut tapahtumat

Mar­ras­kuu

25.11.2023   |   Jyväskylä

Ta­sa-ar­voa! Toi­meen­tu­loa! Fe­mi­nis­miä!

Vasemmistonaisten seminaari Tasa-arvoa! Toimeentuloa! Feminismiä! järjestetään Kulttuuritalo Villa Ranan Blomstedtin salissa Jyväskylässä (Seminaarinkatu 13) lauantaina 25.11. klo 13.00–16.00.

Lue lisää