Vasemmistonaiset

Tarjoamme Asko-Seljavaaralle illan Pertti Kurikan nimipäivien keikalla 

Vasemmistonaiset lupaa maksaa ex-kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaaralle lipun Pertti Kurikan nimipäivien seuraavalle keikalle.

– En keksi muuta keinoa kuin siedätyshoidon, jotta Asko-Seljavaara oppisi kestämään sitä, että myös kehitysvammaiset ja muut Asko-Seljavaaran listaamat ”epänormaalit” ovat ihmisiä samoilla oikeuksilla kuin Asko-Seljavaara, Vasemmistonaisten puhenainen Saila Ruuth pohtii.

Asko-Seljavaara intoutui määrittelemään normaalia ja hyväksyttävää, kun euroviisujen voittajaksi selvisi naiseksi pukeutuva mies.

– On ollut perin hämmästyttävää huomata, miten vaikea pala Conchita Wurst on niin monille ollut.

Lue lisää… 

 

Tule mukaan vaalityöhön! 

Tilaa Lena Pajulta vaalityön tueksi upea vaali-Pippuri, jossa esitellään Vasemmiston ehdokasnaiset ja kerrotaan EU:n tasa-arvotyöstä:  

lena [dot] paju [at] vasemmistoliitto [dot] fi 
050 591 1216 

Hyödynnä Vasemmistonaisten vaalimateriaaleja

Vaalisivuilta löytyy erilaisia kuvia sosiaalisessa mediassa käytettäväksi sekä ehdokasnaisten yhteisesite, jota voi printata mukaan vaalitoreille. 

Tutustu ehdokasnaisiimme ja löydä oma suosikkisi!

Auta häntä saamaan näkyvyyttä levittämällä hänen blogauksiaan, verkkosivuaan, vaalikonevastauksiaan ja ehdokasvideoitaan sosiaalisessa mediassa! 

Muista äänestää!

Ennakkoäänestys on 14.-20.5. ja varsinainen vaalipäivä sunnuntaina 25. toukokuuta! Auta tarvittaessa myös ystävää, läheistä ja naapuria pääsemään vaalipaikalle. 

KANSAN UUTISET

{loadposition rss_feed}

VASEMMISTOLIITTO

{loadposition rss_feed2}

 

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Elokuun budjettiriihestä elvytysriihi – loppu köyhyyden kriminalisoinnille