Hae vaalitukea 4.5. mennessä

Vasemmistonaiset tukee Vasemmistoliiton ehdokasnaisten ja muun sukupuolisten ehdokkaiden yhteistapahtumia sekä yhteistä vaalimainontaa.  Tapahtumat ja mainonta voivat olla myös kokonaan internetissä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muussa virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvia. Tapahtumia ja mainoksia voi olla yksi tai useampia. Ajankohtainen koronatilanne on syytä huomioida vaalityötä suunniteltaessa.  

Tukea myönnetään tapahtumille ja mainoksille, jotka ovat joko Vasemmistonaisten toimintaryhmän tai vähintään kahden ehdokkaan yhteistyössä järjestämiäNiillä paikkakunnilla, joilla ei ole useampaa nais– tai muun sukupuolista ehdokasta, on mahdollista yksittäisenkin ehdokkaan hakea tukea Vasemmistonaisilta.  

Tukea haetaan kirjallisesti. Hakemuksessa on oltava suunnitellun tapahtuman ohjelmaluonnosJos tukea haetaan mainokselle, niin hakemuksesta tulee käydä ilmi mainoksen sisältö sekä tieto siitä missä ja milloin mainos julkaistaan. Lisäksi tulee olla arvio tapahtuman ja/tai mainoksen menoista ja tuloistaHakemuksessa tulee olla haettava summa. Hakemuksesta tulee käydä ilmi kanssajärjestäjät (muut ehdokkaat) sekä selvitys siitä, miten tapahtuma edistää sukupuolten tasa-arvoa tai naisen asemaa kunnassa. 

Huomioikaa hakemuksessanne, että voimme myöntää maksimissaan 500 euron suuruisia tukisummiaHakemuksissa, joissa haetaan rahoitusta koko kaupungin/kunnan naisten ja muun sukupuolisten ehdokkaiden yhteistapahtumaan tai -mainontaan, voimme harkita isompia tukisummia.  

Hakemuksessa on oltava tilinumero, jolle tuki maksetaan. Tuen saajat sitoutuvat käyttämään Vasemmistonaisten logoa mainonnassa. Perustellusta syystä voidaan maksaa tukea ilman omarahoitusta, mutta etenkin isompia avustuksia vastaan edellytetään myös omarahoitusta. 

Hakemukset lähetetään mieluiten pdf-muotoisina liitetiedostoina osoitteeseen vasemmistonaiset@vasemmisto.fi viimeistään 4.5.2021 

Vaalityötukea saanut sitoutuu raportoimaan tuen käytöstä jälkikäteen. Raportoinnista toimitetaan ohjeet tuen saaneille. Raportointi tehdään vaalien jälkeen 30.6. mennessä. 

Lisätietoja tuen hakemisesta: vasemmistonaiset [at] vasemmisto [dot] fi

Onnea ja menestystä vaalityöhön!