Nainen – ehdokkuus on sinun oikeutesi

Moi!

Kuntavaalit järjestetään sunnuntaina 9. huhtikuuta! Ehdokasasettelu on täydessä käynnissä vielä helmikuun loppuun asti ja toivommekin, että lähtisit ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Muista, että ehdokkuus on Sinun oikeutesi!

Sen enempää kampanjaa kuin kuntapolitiikkaakaan ei tarvitse tehdä yksin ilman apua ja tukea. Alla on tietoa siitä, millaista tukea kampanjointiin ja politiikan tekemiseen on saatavilla.

Yhteistyöterveisin,

Saila Ruuth, puhenainen

Anni Järvinen, varapuhenainen

Sannamari Sala, varapuhenainen

 

Lähde ehdolle

Ilmoita kiinnostuksesi ehdokkuudesta tästä, me olemme yhteydessä sinuun!

Tukea politiikan tekemiseen

Kunnanvaltuustojen ja lautakuntien kokouksista maksetaan kokouspalkkiota. Palkkioiden suuruudet päätetään kunnissa ja ne vaihtelevat niin kunnittain kuin luottamustehtävänkin mukaan.

Kokousten ajalta maksetaan korvausta ansionmenetyksestä, jos kokouksiin osallistuminen edellyttää palkattoman vapaan ottamista. Kuntalaki takaa luottamushenkilölle oikeuden osallistua kokouksiin.

Kunta maksaa luottamushenkilöilleen myös korvausta lastenhoidon kustannuksista kokousten ajalta, jotta myös lapsiperheellisten on mahdollista osallistua kunnan asioiden hoitoon.

Ja lopuksi; kunta korvaa myös matkakustannukset kokouksiin osallistumisesta.

Vasemmistoliitto ja Vasemmistonaiset tuottavat myös materiaalia, koulutusta ja yhteistyöverkostoja kuntapolitiikan tueksi koko valtuustokauden ajan.

Vasemmistonaisten tuki ehdokkaalle

– graafinen ilme / esitepohja
– tasa-arvoblogausten sponssausta fb:ssä
– kuntavaaliteesit
– servettejä ja muuta materiaalia

Vasemmistoliiton tuki ehdokkaalle

– verkkosivupohja ohjeineen
– kampanjaopas
– vaalien kärkiteemat
– 100ideaa kampanjan